Monday, August 8, 2011

www freedom 11 concurs winston

Pe acest blog gasiti cele mai importante informatii despre www.freedom11.ro , site-ul care gazduieste, deja, celebrul concurs anual, organizat de JTI Romania, pentru brandul Winston.

La fel ca si in alti ani, JTI Romania promoveaza brandul Winston printr-o campanie bazata pe codurile care se gasesc pe pachetele de tigari.

Ceea ce aduce nou acest concurs este in primul rand denumirea (a disparut acel celebru Freedom Tour ) este forma pachetului de tigari si modul de imprimare a codului, gresit, imi permit eu sa spun... JTI nu a luat in calcul ca unii dintre noi fumam si 2-3 pachete pe zi de Winston si sa tin un sac de pachete de tigari goale ... in casa ... aiurea ... hmmm, cam nasol domnilor ... dar in fie, sa revenim la concurs.

Concursul va poate trimite la Miami, Florida, USA.

Destinatia este una cam banala dar plina de viata.
Adica totusi vrei sa pleci din Cluj, din galagie... si hop-top te duce Winston in Florida ... cam aiure, preferam insulele :P

Deci ... precum spuneam, mai multe informatii despre concursul organizat de Winston pe www.freedom11.ro in posturile care urmeaza.

O zi cat mai placuta,

1 comment:

  1. Am primit un sms de la freedom cu msj 'vino la peninsula in perioada X cu codul Y si noi iti vom premia fidelitatea..stie cineva de ce este vb?

    ReplyDelete